Контраст
Шрифт
Психологічний супровід першокурсників ХНУВС
НАВС

Фахівці психологічної служби Харківського національного університету внутрішніх справ приділяють особливу увагу заходам психологічного забезпечення і підтримки першокурсників під час проведення табірних зборів на всіх локаціях теперішньої дислокації університету. Використовуються різні форми роботи, що спрямовані на полегшення і прискорення адаптації новобранців до специфічних умов навчання.

Психологи проводять презентаційні зустрічі, де роз’яснюють, чим займається психологічна служба, до кого, куди і в якому випадку можна звернутися по допомогу. В рамках психологічної просвіти проводяться заняття за темою «Перша психологічна допомога у кризових ситуаціях».

У позааудиторний час відбуваються тренінгові заняття в малих групах для знайомства, командоутворення, розвитку навичок комунікації, налагодження ефективної групової взаємодії. Постійно триває індивідуальна робота – надається адресна психологічна підтримка, консультації з проблемних питань.

Під час воєнного стану робота психологів університету спрямована на досягнення першокурсниками, які опинилися в нових умовах, позитивного емоційного стану, що надає їм впевненості, віри у власні сили та є передумовою успіху у будь-якій сфері життєдіяльності.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: