Контраст
Шрифт
Радники КМЄС розповіли курсантам про навички міжособистісної комунікації
НАВС

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся вебінар на тему «Міжособистісні навички комунікації для поліцейських». Про soft-skills та інші важливі психологічні складові для роботи правоохоронця розповідали Ян Данко і Фелікс Гауч, радники-тренери Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.

3

«У вас, як у майбутніх поліцейських, є певні тактичні, фізичні й технічні вміння, які є необхідними для вашої роботи. Але інколи цього замало. Кожен поліцейський має володіти також навичками міжособистісного спілкування задля ефективного вирішення конфліктів», - наголосив під час вебінару Фелікс Гауч. Його напарник, Ян Данко, зазначив, що бувають типи поведінки, які є шкідливими для комунікації і пояснив вихованцям ЛьвДУВС, як досягнути максимально ефективного спілкування.

3

Спікери представили курсантам три найважливіших принципи міжособистісного спілкування і пояснили, чому такі навички сьогодні є надважливими для правоохоронців. За словами тренерів, тон і тембр голосу поліцейського має велике значення під час комунікації із потенційними правопорушниками. Застосування сили є крайнім заходом, потрібно завжди намагатися вирішити конфлікт мирним шляхом, - підкреслили міжнародні фахівці.

3

Наприкінці онлайн-зустрічі тренери КМЄС відповіли на питання курсантів і побажали їм успіхів у навчанні. Варто відзначити, що подія відбулася за сприяння відділення актуалізації навчання та практичної підготовки ЛьвДУВС.

Схожі новини: