Контраст
Шрифт
Ректор ХНУВС Валерій Сокуренко: «Упевнений, що шлях правоохоронця ви обрали за покликанням серця»
НАВС

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди закриття табірного збору та вручення курсантських погонів першокурсникам.

На початку заходу всі присутні – ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор, проректори, декани факультетів, керівники структурних підрозділів, командири, курсанти – вшанували хвилиною мовчання пам'ять правоохоронців, які загинули, виконуючи службовий обов’язок із захисту прав і свобод громадян, воїнів, що боронять нашу країну від російського агресора, та безневинно убитих в результаті військових дій мирних жителів.

Після церемонії вшанування пам’яті відбулося вручення погонів першокурсникам, які під керівництвом досвідчених наставників пройшли табірний збір: загальнотеоретичну, фізичну та спеціальну підготовку.

Звертаючись до курсантів, ректор зазначив, що сьогодні в Україні йде повномасштабна війна, гинуть найкращі сини і доньки нашого народу: «На нас покладається надзвичайно велика відповідальність – стояти на варті прав і свобод громадян, інтересів держави, її цілісності та суверенітету, щодня виправдовувати високу довіру Українського народу до Національної поліції. Упевнений, що шлях правоохоронця ви обрали за покликанням серця, адже виконувати його можуть лише ті, для кого Служити і Захищати – пріоритети і в житті, і в професійній діяльності. Служіть і навчайтеся так, щоб вас поважали люди і оберігав Господь Бог! Слава Україні! Героям Слава!».

Після завершення заходу курсанти приступили до занять за розкладом.

ВЗГ ХНУВС

 

 

 

Схожі новини: