Контраст
Шрифт
Ректор ЛьвДУВС обговорив перспективи співпраці з американськими колегами
НАВС

Під час онлайн-зустрічі йшлося про розвиток партнерства з коледжем Монро зі штату Нью-Йорк, впровадження програми академічної мобільності для студентів та науковців, а також реалізацію спільних проєктів.

 

Обговорення можливих напрямів співпраці стало темою першої зустрічі між закладами освіти з України та США.

 

Львівський державний університет внутрішніх справ презентували ректор вишу Роман Благута та працівники відділення міжнародної освітньої діяльності Василь Франчук і Оксана Москаль.

 

Очільник ЛьвДУВС Роман Благута підкреслив, що університет прагне налагодити дружні взаємини із американськими колегами. Адже таке партнерство може стати початком нових проєктів у сфері освіти та науки.

 

 Між університетом зі Львова та коледжем зі штату Нью-Йорк чимало спільного. Обидва виші готують правників, психологів та фахівців у галузі управління, активно впроваджують інноваційні методи навчання та зацікавлені в обміні досвідом і напрацюваннями.  

 

Під час онлайн-зустрічі кожен з учасників презентував свій заклад освіти, розповів про структуру, основні напрями діяльності, місію та бачення шляхів співпраці.

 

Віцепрезидент коледжу Еван Джером запропонував започаткувати програму студентського обміну, завдяки якій здобувачі з України зможуть впродовж семестру навчатися в американському виші, ознайомитися із роботою місцевої поліції, прокуратури та суду, а також вдосконалити свої знання з англійської мови.

 

 

«Співпраця може стосуватися багатьох сфер. Наприклад, проведення онлайн-навчання, впровадження програми академічної мобільності для викладачів, налагодження комунікації між нашими студентами», - зазначив Еван Джером.

Під час наступної зустрічі представники ЛьвДУВС та коледжу Монро говоритимуть про конкретні кроки для налагодження ефективного партнерства між закладами освіти та реалізації запропонованих ідей.

Схожі новини: