Контраст
Шрифт
Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін увійшов до сотні впливових одеситів 2020 року
НАВС

Сьогодні, 29 жовтня, диплом лауреата щорічного рейтингу «100 впливових одеситів» ректорові Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеславу Аброськіну вручила директор інформаційного агентства «Одеса-медіа» Ірина Чібірова.

Під час зустрічі з журналістами очільник вишу розповів, що для нього означає стати одним з найбільш впливових людей міста Одеси, про позитивні здобутки та досягнення університету за рік його перебування на посаді та плани щодо подальшого вдосконалення навчального процесу з метою якісної підготовки кваліфікованих фахівців для підрозділів Національної поліції України.

 

Так, на запитання «Що для Вас означає стати лауреатом рейтингу?», В’ячеслав Аброськін відповів: «Я думаю, що за мене в більшості проголосували курсанти та студенти нашого університету, мої колишні колеги з поліції, мешканці Одеси, завдяки тим проєктам, які ми разом встигли реалізувати за рік, а також це кредит довіри. Наразі я не вважаю себе впливовим одеситом, але я вдячний всім, хто голосував за мене. Обіцяю, у разі подальшого проживання в Одесі, обов’язково брати ще більш активну участь у суспільному житті, спрямовану на розвиток громади Одеси, виховання молоді, впровадження цікавих проєктів, які будуть популяризувати місто в нашій країні та за кордоном, завдяки моїм численним друзям».

 

Щиро вітаємо ректора університету В’ячеслава Аброськіна із заслуженою нагородою і зичимо невичерпних сил та енергії для реалізації нових успішних проєктів!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: