Контраст
Шрифт
Ректор ОДУВС В’ячеслав Аброськін увійшов до сотні впливових одеситів 2021 року
НАВС

Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеслав Аброськін взяв участь у прес-конференції, яка була присвячена підсумкам щорічного рейтингу «100 впливових одеситів». Проєкт заснований Південноукраїнським Медіа Холдингом, благодійним фондом «Журналісти за демократію» спільно з інформаційним агентством «Одеса-Медіа».



Розпочався захід із нагородження присутніх переможців рейтингу. Так, диплом лауреата щорічного рейтингу «100 впливових одеситів» ректорові університету В’ячеславу Аброськіну вручив голова Ради директорів Південноукраїнського Медіа Холдингу, заслужений журналіст України Петро Галчанський. Слід зазначити, що за підсумками інтернет-голосування В’ячеслав Аброськін також увійшов у двадцятку переможців, посівши четверту сходинку.


Очільник вишу подякував організаторам за проведення такого цікавого рейтингу, відмітивши, що подібні заходи затягують цілі колективи, які починають змагатися між собою, щоб про них дізналися і про них говорили. «Я бажаю вам розвиватися і продовжувати й надалі проводити такі серйозні заходи, які змушують людей активізуватися і працювати не лише на себе, а й на користь жителів Одеси та Одеської області», – додав В’ячеслав Аброськін.



Щиро вітаємо ректора університету із заслуженою нагородою і зичимо невичерпних сил та енергії для реалізації нових успішних проєктів!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: