Контраст
Шрифт
Ректора ОДУВС Сергія КУЗНІЧЕНКА включено до складу Науково-консультативної ради при Голові Верховної Ради України
НАВС

Ректора ОДУВС Сергія КУЗНІЧЕНКА включено до складу Науково-консультативної ради при Голові Верховної Ради України.

 

Розпорядженням Голови Верховної Ради України від 30 грудня 2021 року № 502 «Про Науково-консультативну раду при Голові Верховної Ради України» з метою забезпечення наукового супроводу діяльності Верховної Ради України утворено Науково-консультативну раду при Голові Верховної Ради України, до складу якої увійшов ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент Національної академії правових наук України Сергій Кузніченко.

 

До ради увійшли 99 фахових, авторитетних науковців і практиків у сфері права. Академіки, член-кореспонденти, доктори наук, професори, кандидати наук допомагатимуть у розробці важливих законопроєктів. Вони напрацьовуватимуть концепцію розвитку законодавства та його галузей, займатимуться кодифікацією, моніторингом за результатами законодавчої діяльності.

 

Щиро вітаємо Сергія Олександровича і зичимо, щоб накопичений професійний та життєвий досвід допомагали у досягненні нових висот.

 

ВЗГ ОДУВС

 

Схожі новини: