Контраст
Шрифт
Різдвяне диво
НАВС

Таку назву мала найдобріша та найчуттєвіша подія року від Українського благодійного фонду «Діти Дітям», що відбулася 4 грудня, напередодні Міжнародного дня волонтера, у залі столичного готелю «Президент». Захід спрямований на допомогу дітям з інвалідністю, тож об’єднав сотні людей, які подарували щастя та неймовірну радість маленьким гостям з різних куточків України. Більшість діток, якими опікується Фонд, мають особливості розвитку, уроджені вади здоров’я, дехто опинився без батьківського піклування…

Пишаємося, що вже третій рік поспіль до благодійних ініціатив Фонду долучається вокальна студія «Колорит» – творчий колектив Національної академії внутрішніх справ під керівництвом фахівця відділу виховної, соціальної роботи та дозвілля Інни Булгакової. Цього року вони стали різдвяними ангеликами, здійснюючи новорічні мрії для Аміночки – 14-річної дівчинки, яка виховується в школі-інтернаті.

Учасники вокальної студії «Колорит» подарували гостям чарівного свята нові новорічні композиції.

Крім цього, колектив разом зі студентами першого курсу до Дня святого Миколая готує подарунки для багатодітної родини, що виховує дитину з вадами здоров’я, а це й солодощі, й іграшки, і приладдя для творчості.

Завдяки нашим добрим справам світла й любові у світі стає дедалі більше! Тож вірмо в непереможну силу Добра! І нехай усі мрії здійснюються!

Відділ виховної, соціальної роботи та дозвілля НАВС

Схожі новини: