Контраст
Шрифт
Розподіл курсантів і студентів академії для проходження стажування в практичних підрозділах
НАВС

17 січня здобувачі вищої освіти Національної академії внутрішніх справ випускних курсів розпочали стажування в органах Національної поліції та Експертної служби МВС України (загалом – 455 осіб).

У столичному та обласному ГУНП, а також Київському НДЕКЦ МВС України відбулися цільові інструктажі для курсантів і студентів за участю начальника ГУНП в Київській області генерала поліції третього рангу Андрія Нєбитова, заступника начальника ГУНП у м. Києві полковника поліції Віктора Нечитайла, директора Київського НДЕКЦ МВС України Миколи Малярчука, які розповіли про особливості роботи за окремими напрямами, акцентувавши на правилах безпеки й особливостях виконання функціональних обов’язків на конкретних посадах у територіальних підрозділах.

Від академії в заходах взяли участь проректор полковник поліції Руслан Сербин, очільники навчально-наукових інститутів, а також безпосередні керівники стажування з числа науково-педагогічного складу.

Упродовж трьох місяців здобувачі вищої освіти поглиблюватимуть знання та вдосконалюватимуть практичні навички за майбутнім фахом, що є передумовою якісної підготовки правоохоронців нової генерації відповідно до державних освітніх стандартів і вимог МВС України.

Відділення комунікації НАВС

Схожі новини: