Контраст
Шрифт
Семінар «Актуальні проблеми запобігання та протидії домашньому насильству» в ДДУВС
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов регіональний науково-практичний семінар «Актуальні проблеми запобігання та протидії домашньому насильству». Участь у заході взяли профільні експерти, правники та науковці.
НАВС

 

Від імені керівництва університету присутніх привітав проректор ДДУВС Ігор Луговий.

 

 

З вітальною промовою до учасників заходу також звернулась заступниця начальника Управління моніторингу дотримання прав людини МВС України Ольга Перунова. Вона зазначила, що на сьогодні домашнє насильство є поширеною проблемою в Україні і, на жаль,  повномасштабна війна лише загострила цю проблематику.

 

 

Даний захід став нагодою для фахівців та експертів, що представляли різні органи та організації в сфері протидії домашньому насильству, обговорити актуальні фахові питання, проблематику, обмінятися досвідом та ознайомитися із законопроєктами щодо змін у законодавстві щодо запобігання та протидії домашньому насильству.

 

 

Учасники висловлювали позиції з приводу тематики науково-практичного семінару, ділилися враженнями та думками щодо вирішення проблемних питань. Регіональний науково-практичний семінар пройшов плідно та конструктивно, його напрацювання дозволять окреслити орієнтири для практичного вирішення завдань щодо профілактики та протидії домашньому насильству.

 

ВЗГ ДДУВС

Схожі новини: