Контраст
Шрифт
Школярі познайомилися з професією поліцейського
Цікавою та корисною видалася зустріч викладачів кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зі старшокласниками навчально-виховного комплексу № 24 міста Кам’янського.
НАВС

Викладачі ДДУВС Микола Репан та Каріна Пісоцька завітали до школярів разом із інспектором ювенальної превенції сектору превенції Південного відділення поліції Кам’янського відділу поліції Мар’яною Дубиною.

У ході зустрічі діти дізналися про особливості навчання у закладі освіти, спеціальності, умови вступу. Також представники ДДУВС розповіли про те, ким можуть працювати випускники університету після його закінчення.

Старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Микола Репан провів з дітьми профілактичну бесіду з прав та обов’язків молоді, особистої безпеки, а також наголосив про правила поводження в громадських місцях та застеріг від необдуманих вчинків.

 

Школярі познайомилися з професією поліцейського

 

Найцікавішим етапом зустрічі стала демонстрація спецзасобів поліцейських. Кожен міг приміряти бронежилети, кайданки, потримати гумові кийки.

 

Школярі познайомилися з професією поліцейського

 

Після чого всі із задоволенням зробили фото на пам’ять.

 

Школярі познайомилися з професією поліцейського

 

На завершення зустрічі учням побажали корисно провести зимові канікули, а вони у свою чергу звернулися до викладачів ДДУВС з проханням приїжджати до Кам’янського частіше.

 

Відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС

Схожі новини:
30.11.2023
Іноваційні методики допитів: навчання для слідчих та прокурорів від працівників ДДУВС
У Києві пройшов тренінг із проведення процесуального інтерв’ю для слідчих Національної поліції України, Державного бюро розслідувань, Служби безпеки України та представників Департаменту війни Офісу Генерального прокурора.
27.01.2024
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ доєднався до Дня вшанування жертв Голокосту
У всьому світі 27 січня вшановують пам'ять жертв Голокосту. Саме в цей день у 1945 році було звільнено в'язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц-Біркенау в Освенцимі.