Контраст
Шрифт
Спеціальне анкетування серед курсантів відбулося у ДДУВС
З метою проведення анкетування здобувачів вищої освіти сьогодні Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ відвідав заступник начальника відділу військово-патріотичного виховання та спорту управління професійного навчання Департаменту освіти, науки та спорту МВС України Станіслав Крук.
НАВС

Так, для здобувачів вищої освіти ДДУВС було організовано анонімне онлайн-анкетування з метою визначення рівня задоволеності курсантами якістю проведення занять в очному та дистанційному форматах, безпековими умовами, а також рішень, які вплинули на вступ до університету.

 

 

 

 

Зазначимо, що таке анкетування наразі проходить у всіх закладах вищої освіти в системі Міністерства внутрішніх справ України.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
23.01.2024
Міжнародна науково-практична конференція у ДДУВС «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти»
До участі в заході запрошуються представники міжнародних установ, органів державної влади, судових та правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та інших інституцій громадянського суспільства, вчені, докторанти, аспіранти та здобувачі в...
20.01.2024
Вшанування пам’яті: курсанти ДДУВС переглянули документальний фільм «Аеропорт. Неповернення»
Сьогодні, 20 січня, відзначається Всеукраїнський день пам'яті захисників Донецького аеропорту: дату було встановлено за ініціативою українських воїнів, які 242 дні боронили стратегічний об'єкт.