Контраст
Шрифт
Спецпризначенці-тренери готові ділитися досвідом: у ДДУВС завершився цикл навчань із забезпечення публічної безпеки!
Цикл тренінгів за програмою «Основи спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за Скандинавською моделлю забезпечення публічної безпеки і порядку в ході мирних зібрань та інших масових заходів» офіційно завершується на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
НАВС

Сьогодні 20 поліцейських підрозділів особливого призначення, яких відібрали у якості тренерів, отримали сертифікати про успішне проходження тренінгів та можливість самостійно навчати колег особливостям забезпечення публічного порядку за новим форматом.

 

 

Участь у нагородженні правоохоронців взяли члени спеціалізованої команди тренерів: Юрген Маусбахер, Максимельян Хесінг, Марія Елізабет де Йонг, Юрріан Ван Сомерсен.

 

Результати проєкту підсумував Юрген Маусбахер. Зокрема, він подякував за допомогу в організації навчання колективу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

«Наразі ви всі успішно завершили тренінг і маєте намір застосовувати отримані знання на практиці. Ми б не досягли такого результату без підтримки ДДУВС», – зауважив спікер.

 

 

 

 

Із успішним закінченням навчання учасників проєкту вітав ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

 

 

 

 

Як зазначив очільник закладу, навички, які поліцейські опановували упродовж курсу, обов’язково знадобляться у подальшій практичній діяльності.

 

«Коли фахівець опановує нові методи та формати професійної діяльності, він впевнено розвивається. Переконаний, що ви вже досягли високого професійного рівня і не тільки здобули нові цінні знання, а й здійснили обмін досвідом. У цілому ми з вами робимо важливу справу: будуємо майбутнє Національної поліції», – підкреслив Андрій Євгенович.

 

У рамках заходу відбулося вручення сертифікатів.

 

 

 

Нагадаємо, що цикл тренінгів із забезпечення громадського порядку на основі Скандинавської моделі вперше проходив на базі ДДУВС. Упродовж декількох місяців поліцейські зі спецпідрозділів вивчали основні аспекти забезпечення публічної безпеки, психологію натовпу та управління ним, а також особливості роботи поліції діалогу, концепцію громадського порядку тощо.

 

У якості спеціалізованої команди тренерів виступили представники Управління Організації Об’єднаних Націй із обслуговування проєктів в Україні та експерти Консультаційної місії Європейського Союзу.

 

Після закінчення перших етапів тренінгу було відібрано спецпризначенців, які в подальшому проходили навчання безпосередньо для підготовки тренерів. Усі вони отримали сертифікати та зможуть ділитися досвідом із колегами у територіальних підрозділах.

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
10:01 30.11.2021
Тренінг у ДДУВС завершено: спецпризначенці отримали сертифікати про опанування європейських принципів забезпечення громадського порядку
Офіційне закриття заключного етапу семінарів-тренінгів за програмою «Основи спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за Скандинавською моделлю забезпечення публічної безпеки і порядку в ході мирних зібрань та інших...
30.01.2023
ДДУВС закохує! Про сюрпризи та інтерактивності чергового OPEN DAY
У Новий рік – з новими цілями! І хоча вступна кампанія ще тільки набирає обертів, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ вже готується до очікуваного «поповнення». Яким видався січневий Open Day – розповімо у подробицях.