Контраст
Шрифт
Спільна робота заради майбутнього: ДДУВС та ГУ ДМС України в Дніпропетровській області уклали Меморандум про співпрацю
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та Головне управління Державної міграційної служби в Дніпропетровській області уклали Меморандум про співпрацю та взаєморозуміння. Знання науковців та досвід практиків спільно працюватимуть на користь держави.
НАВС

Державна міграційна служба – потужна база для практики студентів та курсантів ДДУВС. Здобувачі вищої освіти набувають там початкового досвіду та дізнаються про практичну складову майбутньої роботи. Тепер співпраця між університетом та ДМС стане більш плідною.

 

 

«Цей меморандум буде корисний для нашої подальшої співпраці і зумовить поглиблену взаємодію. Такий підхід стане потужним підґрунтям для практичної складової, набуття навичок і вмінь нашими здобувачами вищої освіти, а значить – вашими майбутніми працівниками. Меморандумом ми де-юре затвердимо наші відносини. Разом ми подолаємо всі виклики, що стоять перед державою і впевнено рухатимемося до спільної Перемоги», – зазначив ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

 

 

«На сьогоднішній день міграційна служба володіє всіма персональними даними по кожному громадянину. Аби курсанти отримали допуск до відповідної інформації, потрібно поглибити співпрацю. Під час проходження практики ми даємо їм можливість працювати з нашими співробітниками. З нашого боку ми робимо все можливе, аби вони пройшли кваліфіковану практику й здобули ті знання, якими володіє наша структура», - зауважив начальник ГУ ДМС України в Дніпропетровській області Богдан Чегіль.

 

 

Після обговорення механізмів і принципів подальшого співробітництва, сторони уклали меморандум.

 

 

Згідно з положеннями документу, обидві установи планують працювати щодо організації науково-дослідних груп для реалізації відповідних проєктів, спільного проведення науково-практичних конференцій, семінарів та інших заходів. Також у планах – реалізація набуття професійних компетентностей юристів у міграційній службі, реалізація набуття навичок роботи правників із судовими, правоохоронними органами, органами державної влади та місцевого самоврядування тощо.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: