Контраст
Шрифт
Співпраця та спільні наукові дослідження: НУЦЗ України та Нідерландський інститут громадської безпеки підписали Меморандум про взаємодію
1-4 квітня представники Національного університету цивільного захисту України брали участь у програмі з обміну «Exchange of experts 2024» в рамках реалізації Міжнародної програми Європейського Союзу (Королівство Нідерландів, м. Арнем).
НАВС

1-4 квітня представники Національного університету цивільного захисту України брали участь у програмі з обміну «Exchange of experts 2024» в рамках реалізації Міжнародної програми Європейського Союзу (Королівство Нідерландів, м. Арнем). До складу української делегації увійшли проректор з навчально-методичної роботи Юрій Ключка, начальник наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки науково-дослідного центру  Максим Кустов, заступник начальника кафедри пожежної і техногенної безпеки об'єктів та технологій Костянтин Афанасенко, адʼюнкт цієї ж кафедри Дарʼя Дорошенко та доцент кафедри мовної підготовки Ольга Литвиненко. Науковці презентували доповіді щодо особливостей підготовки майбутніх рятувальників і досягнень у науковій сфері університету. Українські фахівці підписали Меморандум про співпрацю між Нідерландським інститутом громадської безпеки (NIPV) та Національним університетом цивільного захисту України, а також ознайомились із основними науковими напрямами досліджень експертів та матеріально-технічною базою інституту.

Розпочати співробітництво є хорошим підґрунтям для започаткування спільних наукових досліджень та проєктів. Отримані результати будуть використані під час підготовки майбутніх рятувальників НУЦЗ України.

 

 

Національний університет цивільного захисту України

Схожі новини: