Контраст
Шрифт
Спортивне свято у ХНУВС з нагоди Дня фізичної культури та спорту
НАВС

З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулося спортивно-патріотичне свято, учасниками якого стали курсанти-першокурсники.

З вітальним словом звернувся ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко: «У нашому університеті немає фізкультури – є тактико-спеціальна, спеціальна фізична підготовка, і серед усіх видів спорту ми віддаємо перевагу прикладним тому, що кожен правоохоронець має бути фізично підготовленим і вміти захистити і себе, і співгромадян». Ректор також зазначив, що, незважаючи на умови воєнного часу, Міністерством внутрішніх справ України вжито всіх заходів для якісної підготовки майбутніх захисників правопорядку.

У спортивному святі взяли участь перший проректор Олександр Моргунов, проректори Сергій Бортник, Анатолій Клочко, декани факультетів, працівники кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки.

Факультетські команди змагалися у ривку гирі, підтягуванні на високій перекладині, легкоатлетичній естафеті, кидках у кільце, перетягуванні канату, а також в ігрових видах спорту – футболі та волейболі.  

Учасників змагань активно підтримували їх однокурсники, які щиро й енергійно вболівали, демонструючи творчий підхід до заходу, – вигукували заздалегідь складені спортивні «кричалки», надихаючи друзів на перемогу. Гарному настрою та спортивному завзяттю сприяла ясна й сонячна погода, а також нагороди та заохочувальні призи.

За результатами змагань буде відібрано кращих спортсменів для збірної команди університету.

Схожі новини: