Контраст
Шрифт
Стажування, правові дебати, трендові ініціативи, або якою буде співпраця ДДУВС та ELSA?
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося укладання договору про співпрацю між закладом вищої освіти та Дніпровським осередком «Європейська асоціація студентів права України (ELSA Dnipro)». Про результати зустрічі та початок спільної діяльності – далі докладніше.
НАВС

Документ про співробітництво підписали ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко та президент Дніпровського осередку «ELSA Dnipro», студент юридичного факультету ДДУВС Андрій Жук.

 

 

 

 

«Ви – покоління, яке, так би мовити, «задає тон». Нові тренди є цікавими для молоді, і на основі сучасних тенденцій ми зможемо вибудовувати ефективні стратегії розвитку для нашого закладу. Чекаємо від вас пропозицій щодо проведення різноманітних конференцій та тренінгів, адже маємо всі можливості для мобільної комунікації. Переконаний, що укладання договору – це початок потужних ініціатив», – підкреслив Андрій Євгенович.

 

 

 

«Нещодавно наша команда погодила міжнародний напрям співпраці. Так, ми плануємо запрошувати стажерів з ELSA-країн, а це 44 держави світу. Передбачається також проведення ряду презентацій, серед яких – впровадження програми міжнародних стажувань. Хочемо пропонувати нашим студентам можливості стажуватися в юридичних фірмах, установах, організаціях та університетах ELSA-країн», – розповів Андрій Жук.

 

 

 

У рамках співпраці між ДДУВС та ELSA Dnipro планується проведення спільних правових та освітніх заходів, обмін освітніми ініціативами, впровадження спільних програм для розвитку студентів тощо.

 

 

Громадська організація ELSA включає в себе три основних сфери діяльності:

• академічна – організація конкурсів есе, правових дебатів, змагань з юридичної консультації;

• сфера семінарів та конференцій – організація заходів задля набуття студентами теоретичних знань;

• STEP – міжнародні студентські стажування.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
24.07.2023
ДДУВС допомагає долати бар’єри
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ долучився до ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». У рамках проєкту в закладі вищої освіти працює автошкола для людей з інвалідністю, де вони опановують теорію і практ...
26.01.2024
ДДУВС продовжує роботу щодо покращення показників в загальноукраїнських та міжнародних рейтингах закладів вищої освіти
Важливими критеріями ефективності науково-дослідної роботи вчених є визнання наукових результатів.