Контраст
Шрифт
Студенти з усього світу підтримують Україну
У Міжнародний день миру відбулася онлайн-зустріч студентів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з іноземними здобувачами вищої освіти. Захід організований зусиллями студентсько-курсантської ради закладу освіти за підтримки Центру литовського права.
НАВС

 

У форматі відеозв’язку до заходу долучилися студенти з Марокко, Кенії, Нігерії, Норвегії та Литви.

 

 

Долучилася до обговорень студентка ННІ права та інноваційної освіти Надія Славінська, яка наразі навчається в Каунаському університеті імені Вітаутаса Великого за програмою міжнародної академічної мобільності.

 

 

Відкрила зустріч заступниця голови студентського самоврядування ДДУВС Орина Ковіненко. Вона зазначила: найменше, чим люди в усьому світі можуть допомогти Україні, це бути амбасадорами нашої країни та поширювати правду про війну, яку веде проти нас росія.

 

«Разом ми можемо все, навіть зупинити війну. Але після спільної Перемоги всіх цивілізованих країн над злом, ми не повинні допустити повтору всього жахіття, що відбувається зараз у 21 столітті. Це виклики сьогодення, які нам випала доля побороти», – сказала вона.

 

 

У своєму виступі Орина доповіла про результати волонтерської діяльності здобувачів вищої освіти ДДУВС, допомогу тимчасово переміщеним особам тощо.

 

 

 

Своєю чергою, іноземні студенти розповіли про те, як вони особисто та їхні країни допомагають ЗСУ, переселенцям, українським родинам, які втратили житло.

 

 

У день миру всі учасники заходу долучилися до міжнародної ініціативи та виставили на своїх сторінках у соціальних мережах фото у білих футболках з хештегами #я_за_мир» або #я_ проти_війни.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
15.12.2023
Професор ДДУВС – серед спікерів Форуму місцевого розвитку
Днями у Дніпрі відбувся Форум місцевого розвитку Дніпропетровської області за напрямком «Громадська безпека і соціальна згуртованість». Одним із спікерів заходу став професор кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУ...
13:02 30.11.2020
Науковцями року стали представники ДДУВС!
Фахівці ДДУВС отримали ордени «Науковець року-2020», почесні грамоти та видання «Наукова еліта України» від Української федерації вчених за підсумками ІІ Міжнародної програми.