Контраст
Шрифт
Студентки та курсантки Сумської філії ХНУВС долучилися до Всесвітньої акції «16 днів проти насильства»
НАВС

У рамках Всесвітньої акції «16 днів проти гендерного насильства» за ініціативи громадської організації «Вік можливостей» у партнерстві із Центром гендерної культури стартував «Жіночий марафон з фінансової безпеки». У марафоні взяли участь здобувачки Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ курсантки Анастасія Даниленко, Єва Тесленко, Інна Фролова та студентки Марина Гайдар і Євгенія Коваленко.


Спікеркою заходу виступила голова ГО «Вік Можливостей», фінансова консультантка, бізнес тренерка, експертка з монетізації талантів, засновниця форуму «НоваЯ» та Центру онлайн професій Ліліана Семенюта (м. Харків). Вона познайомила учасниць з програмою «Жіночого марафону», його унікальністю, зупинилася на актуальних питаннях фінансової грамотності жінки.

Протягом 16-денного марафону, який буде діяти до 10 грудня, учасниці матимуть можливість отримати навички самодопомоги та профілактики економічного насильства; практичні рекомендації щодо зміцнення фінансового становища; допомогу у визначенні власних сильних сторін та самореалізації; енергію та натхнення зробити перший крок до фінансової стабільності; зрозуміти спектр гендерної проблематики як в Україні, так і в усьому світові загалом.

Сумська філія ХНУВС

Схожі новини: