Контраст
Шрифт
Святкові зустрічі з дітьми працівників закладу і ліцеїстами з нагоди шанованого в країні Дня Святого Миколая
НАВС
На підтримку ініціативи МВС України і за сталою традицією у всіх підрозділах Національної академії внутрішніх справ проведено зустрічі з дітьми працівників закладу і ліцеїстами з нагоди шанованого в країні Дня Святого Миколая.
 
 
Святкові дійства на академічних локаціях з піднесенням і незабутніми враженнями сприйняті молодою порістю майбутніх правоохоронців.
 
В юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва продовжувачів поліцейських династій тепло привітав з врученням подарунків перший заступник Міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін.
Ректор академії Володимир Чернєй побажав майбутнім правоохоронцям добра і злагоди з по-батьківськи напутніми словами успішно навчатись, усвідомлено готувати себе до патріотичної служби українському народові і висловив впевнення, що ліцеїсти – надійне майбутнє нашої великої поліцейської родини.
Поряд з ректоратом, Вченою радою і радою ветеранів, до привітань долучились представники професійної спілки МВС та керівництва ГУНП в м. Києві та Київській області, Українського благодійного фонду «Милосердя».
 
 
 
 
Схожі новини: