Контраст
Шрифт
Тактика, тімбілдинг, домедична підготовка: яким був виїзд курсантів на полігон?
Комплексні заняття із відпрацювання тактичних навичок упродовж двох днів проходили на полігоні Національної гвардії України. Більше про специфіку заняття та враження майбутніх поліцейських з ДДУВС – у нашому матеріалі.
НАВС

Формувати комплексні знання та навички необхідно не лише в теорії: у цьому переконані фахівці ДДУВС. З цією метою для курсантів влаштували виїзд на полігон, де хлопці та дівчата мали змогу спробувати власні сили у різноманітних тактичних ситуаціях.

 

 

Зокрема, відпрацьовувалося ведення тактичних дій у складі бойових груп і відділень.

 

Перш за все, відбувся детальний інструктаж. До курсантів звернувся помічник ректора Володимир Ковбаса, який наголосив на необхідності дотримання техніки безпеки, особливо під час відпрацювання вправ зі зброєю, а також беззаперечного виконання командирських наказів на полігоні.

 

 

 

У рамках виїзного заняття для курсантів влаштували марш-кидок. Разом із майбутніми правоохоронцями відстань долали їхні наставники.

 

 

Далі за планом – відпрацювання тактичних прийомів у комплексі з фізичними навантаженнями, а також вправ із застосуванням зброї.

 

 

 

 

 

Влаштували для курсантів і заняття з тактичної медицини, де вони мали змогу відпрацювати застосування турнікетів при зупинці критичної кровотечі.

 

 

 

Здобули новий досвід і в рамках тімбілдингу, виконавши вправу на довіру. Так, необхідно було впасти на руки команди з висоти у 2 метри. Головне завдання – покращити навички взаємодії членів команди у різноманітних нетипових ситуаціях, а також підвищити рівень особистої відповідальності за результат.

 

 

 

«Спека частково ускладнювала процес виконання завдань на полігоні, але завдяки бойовій атмосфері додаткове навантаження майже не відчувалося, навпаки: загартовувало наше тіло й дух. Дуже сподобалася вправа зі стрільби. І взагалі, кожного з нас переповнювали емоції, але ми продовжували чітко виконувати завдання», – розповідає курсантка факультету превентивної діяльності Єлизавета Вільхова.

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини: