Контраст
Шрифт
Тактико-спеціальні навчання у Херсонському факультеті Одеського державного університету внутрішніх справ
НАВС
Незабаром розпочнеться найнапруженіший період виборчої кампанії, у якому разом з практичними працівниками поліції нести службу із забезпечення публічної безпеки та порядку будуть і курсанти 2-4 курсів Херсонського факультету ОДУВС. 

 

 

08 жовтня на території навчального закладу були проведені спільні тактико-спеціальні навчання, під час яких відпрацьовували ситуаційні завдання, які можуть виникнути під час виборчого процесу. Ситуації різні – від банального п’яного виборця, який дебоширив на дільниці, до захвату заложників та масових заворушень.

 

 

Умови проведення навчання максимально наближені до реальних: на умовній виборчій дільниці зі столами для членів комісії, місцями для спостерігачів та кабінками для волевиявлення моделювалися нештатні ситуації з димовими завісами, підпалами, вибухами.

 

 

У якості масовки – поліцейські ГУНП, курсанти Херсонського факультету та слухачі центру первинної професійної підготовки ХФ. У якості діючих осіб – реальні спецпризначенці, кінологи, вибухотехніки, підрозділи Нацгвардії, ДСНС. У якості глядачів – керівники усіх територіальних підрозділів поліції Херсонщини та особовий склад Херсонського факультету ОДУВС.

 

 

“Атестовані працівники та курсанти Херсонського факультету ОДУВС постійно залучаються до охорони виборчих дільниць та забезпечення публічної безпеки та порядку під час виборів. Тактико-спеціальні навчання, які сьогодні проведені на території Херсонського факультету, дозволять напрацювати нашим курсантам професійні навички та практичний досвід дій  при надзвичайних ситуаціях, щоб забезпечити публічну безпеку та вільне волевиявлення громадян під час виборів. Від імені керівництва Одеського державного університету внутрішніх справ висловлюю щиру подяку керівництву ГУНП в Херсонській області за постійну співпрацю з нашим навчальним закладом, що безумовно відобразиться на якості підготовки майбутніх поліцейських”, – зауважив проректор Одеського державного університету внутрішніх справ – декан Херсонського факультету Олексій Соловей.

ВЗГ ОДУВС

    

 

Схожі новини: