Контраст
Шрифт
Тренінг НАТО з виховання доброчесності
НАВС

29–30 березня за сприяння НАТО й МВС України проведено тренінг для тренерів з виховання доброчесності.

Уже традиційно цей захід проходить саме на базі Національної академії внутрішніх справ. Цьогоріч, у зв’язку з карантинними обмеженнями, тренінг відбувався в дистанційній формі.

На початку заходу з вітальним словом до учасників звернувся начальник Управління запобігання корупції МВС України Анатолій Фодчук, який поінформував про довготривалу та ефективну співпрацю Міністерства внутрішніх справ з Програмою НАТО з розбудови доброчесності, цілісності, прозорості та зниження корупційних ризиків у роботі оборонних та безпекових інституцій (Building Integrity Programme) щодо проведення спільних тренінгів і підготовки професійних тренерів.

 

Тренінг НАТО з виховання доброчесності

 

Проректор Національної академії внутрішніх справ полковник поліції Сергій Чернявський привітав усіх учасників тренінгу, зауваживши, що в академії проводять чимало заходів за участю міжнародних експертів, спрямованих на протидію корупції, зокрема навчання і тренінги в межах підвищення кваліфікації за антикорупційною спеціалізацією для працівників поліції та закладів, установ і підприємств, що належать до сфери управління МВС, а також різних категорій державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування з усієї країни.

 

Тренінг НАТО з виховання доброчесності

 

Офіцер Управління з розвитку інституційного потенціалу оборонних відомств штаб-квартири НАТО Надя Міланова презентувала програму тренінгу й наголосила, що для проведення заходу запрошено провідних іноземних експертів, підготовлено цікаві доповіді.

 

Тренінг НАТО з виховання доброчесності

 

Учасниками заходу від НАВС були завідувач кафедри публічного управління та адміністрування підполковник поліції Ігор Пастух і професор кафедри кримінального права полковник поліції Ольга Кришевич.

 

Тренінг НАТО з виховання доброчесності

 

Протягом тренінгу учасники ознайомилися з досвідом країн НАТО у сфері виховання доброчесності, оцінювання корупційних ризиків, захисту викривачів, а також обговорили шкалу оцінювання корупційних ризиків за такими функціональними напрямами, як закупівлі, бюджетування та кадрові ресурси. Наприкінці заходу учасники подякували організаторам за цікавий і змістовний тренінг.

 

Відділ міжнародного співробітництва НАВС

Схожі новини: