Контраст
Шрифт
Тренінговий центр прокурорів України відзначив курсантку Одеського державного університету внутрішніх справ за креативні ідеї щодо удосконалення діяльності прокуратури
НАВС

Курсантка 4-го курсу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ взяла участь у Всеукраїнському студентському конкурсі творчих та наукових робіт на тему: «Прокуратура та громадські активісти: чи можливе налагодження взаємодії».

 

Конкурс організований Офісом Генерального прокурора спільно з Міністерством освіти і науки України з метою поглиблення співпраці та комунікації між відомствами. Конкурс творчих робіт проходить щорічно, відповідно до наказу «Про співпрацю та комунікацію між відомствами» від 13.10.2017 № 289/1375, підписаного Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти та науки України. Згідно умов, у даному конкурсі творчих та наукових робіт за темами прокурорсько-слідчої діяльності можуть брати участь лише здобувачі вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», які навчаються в закладах вищої освіти України.

За результатами конкурсу Тренінговий центр прокурорів України відзначив Сертифікатом участь курсантки Херсонського факультету, яка представила роботу на тему: «Громадськість як один із суб’єктів викривання корупції: шляхи взаємодії з прокуратурою». Науковим керівником був професор кафедри професійних та спеціальних дисциплін Херсонського факультету ОДУВС полковник поліції А. Беніцький.



У своїй роботі учасниця конкурсу виокремила шляхи взаємодії органів прокуратури з громадськістю у сфері виявлення та запобігання корупції, звернула увагу на значення викривачів для запобігання корупційним проявам, запропонувала зміни до антикорупційного законодавства України та ін.

Курсантка Херсонського факультету вдруге бере участь у такому конкурсі. У 2019 році конкурсна комісія прокуратури Херсонської області відзначила її наукову роботу на тему: «Антикорупційна сутність української прокуратури» третім переможним місцем серед учасників обласного етапу конкурсного відбору.

Вітаємо учасницю конкурсу та бажаємо їй творчої наснаги та професійного зростання!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: