Контраст
Шрифт
У ДДУВС – інтерактивний захід «День НАТО»
Інформаційний захід «День НАТО» відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Участь у ньому взяли представники Міністерства внутрішніх справ, Урядового офісу з питань координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України, експерти Міжнародного секретаріату НАТО, а також фахівці, курсанти та студенти закладів вищої освіти в системі МВС.
НАВС

Особливістю заходу став інтерактивний формат проведення – питання-відповідь. У рамках зустрічі спікери могли спілкуватися з аудиторією, а здобувачі вищої освіти – ставити питання. Серед представників ДДУВС, присутніх на інформаційній зустрічі, – ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко, проректор генерал поліції третього рангу Сергій Коміссаров, а також керівництво усіх студентських та курсантських факультетів.

 

 

 

 

 

 

Захід відкрила заступниця міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук. Вона зазначила, що вступ до євроінтеграції – це пріоритет.

 

«Сьогодні політика євроінтеграції – політика волевиявлення українського народу. Дійсно, інтеграція до НАТО – справа не одного дня. Проте ми маємо спільну парадигму прагнень і очікувань один від одного, а також послідовний і стійкий курс на співпрацю з НАТО. Це двосторонній рух, який ми проходимо разом», – підкреслила Тетяна Іванівна.

 

 

 

 

 

Із вітальними словами до усіх присутніх звернулася директорка Центру інформації і документації НАТО в Україні Вінета Кляйне.

 

«Зичу кожному плідного навчального процесу, актуальних запитань та активності учасникам. Сьогоднішній захід – чудова можливість підвищити обізнаність про НАТО», – зазначила Вінета Кляйне.

 

 

Окрім цього, учасники заходу мали нагоду переглянути відеозвернення заступниці Генерального Секретаря НАТО з публічної дипломатії Кармен Ромеро.

 

 

 

Серед спікерів – керівниця підрозділу східного партнерства Міжнародного Секретаріату НАТО Таня Хартман, представниця відділу взаємодії з країнами-партнерами НАТО Департаменту публічної дипломатії Міжнародного Секретаріату НАТО Барбора Маронкова, керівниця експертної групи з розробки Річних національних програм під егідою Комісії Україна-НАТО Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції України Секретаріату Кабінету Міністрів України Інна Потапова, начальниця головного управління європейської та євроатлантичної інтеграції Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції МВС Людмила Чубинська.

 

 

 

 

 

 

У ході інформаційної зустрічі свої доповіді також презентували старша менеджерка проєктів Програми Україна-НАТО з професійного розвитку Анастасія Мішкіна, представниця Програми НАТО з розбудови доброчесності Міжнародного Секретаріату НАТО Надя Міланова, директорка Центру інформації і документації НАТО в Україні Вінета Кляйне.

 

У рамках заходу розглядалися питання ключових принципів та пріоритетів діяльності НАТО, стратегія НАТО-2030, поточний стан та перспективи євроатлантичної інтеграції у безпековій сфері, практична підтримка України на прикладі Програми Професійного розвитку НАТО, стратегічні комунікації та боротьба з дезінформацією тощо.

 

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
20.12.2023
У ДДУВС підписали меморандуми про співпрацю з обласними судами
Підписання меморандумів про співпрацю відбулось із Головою Дніпровського апеляційного суду Наталією Деркач та Головою Дніпропетровського окружного адміністративного суду Андрієм Коренєвим
30.11.2023
Іноваційні методики допитів: навчання для слідчих та прокурорів від працівників ДДУВС
У Києві пройшов тренінг із проведення процесуального інтерв’ю для слідчих Національної поліції України, Державного бюро розслідувань, Служби безпеки України та представників Департаменту війни Офісу Генерального прокурора.