Контраст
Шрифт
У ДДУВС нагородили переможців чемпіонату з гирьового спорту
Традиційний чемпіонат Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з гирьового спорту вчергове зібрав найсильніших здобувачів вищої освіти.
НАВС

Перше командне місце посіла команда 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції. Друге місце – у команди 3-го курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції. Третє місце розподілили команда 2-го курсу того ж інституту та 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції.

 

Загалом було сім вагових категорій, де визначено по три переможці.

 

 

Серед жінок в абсолютній ваговій категорії перше місце посіла курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Анна Молодецька з результатом 155 разів. Друге місце посіла курсантка Юлія Толмачова (також ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції) з результатом у 72 поштовхи, а третє місце виборола курсантка Факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Валерія Куліченко, з результатом 69 разів.

 

 

Змагання організовані кафедрою спеціальної фізичної підготовки факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції.

 

Чемпіонка світу з гирьового спорту серед жінок Вікторія Ковалюк вручила грамоти Олександру Асламову та Анні Молодецькій як спортсменам, які показали в чемпіонаті найкращі результати. Вікторія Ковалюк побажала подальших успіхів у спорті та нових перемог.

 

 

«Завдяки проведеному чемпіонату було сформовано склад команди університету для подальшої участі у змаганнях з гирьового спорту вищого рангу», – наголосив тренер збірної команди ДДУВС з гирьового спорту Дмитро Анісімов.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: