Контраст
Шрифт
У ДДУВС відбулось відкрите тренування серед ветеранів-військових
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ долучився до проєкту ТитаниUA та організував проведення тренування з настільного тенісу для ветеранів-учасників.
НАВС
Caption

Соціально-освітній проєкт ТитаниUA, створений з метою підтримки поранених військових й інших представників сил сектору безпеки та оборони, презентував напередодні начальник обласної військової адміністрації Сергій ЛИСАК. Ініціатива впроваджується з метою реабілітації та інтеграції ветеранів в усі сфери життя області.

До реалізації проєкту долучився ДДУВС – в університеті проведено перше тренування з настільного тенісу для ветеранів. У заході взяли участь заступниці очільника області Ірина ГРИЦАЙ та Надія ЗАДОРОЖНА.

Тренував Титанів чемпіон України з настільного тенісу Василь КОВАЛЬ.

 

Ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ зауважив, що підтримка ветеранів – це обов’язок громадян України, університет систематично надає всебічну підтримку, допомагає захисникам реабілітуватися, залучитися до спортивних змагань та ініціатив, пропонує отримати вищу освіту та варіанти працевлаштування, опанування авто з ручним керуванням на базі автошколи для осіб з інвалідністю тощо.

Caption

 

Caption
Caption
Caption
Caption
Caption

 

Caption

 

Caption

 

 

 

 

 

 

Схожі новини: