Контраст
Шрифт
У ДДУВС відзначили День Національної поліції України
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшли урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Ректор закладу вищої освіти привітав курсантів та вручив їм пам’ятні відзнаки за визначні досягнення у навчанні та службі.
НАВС

Свято розпочали з шикування особового складу університету та виконання Державного Гімну України.

 

 

 

Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко привітав усіх присутніх зі святом.

 

«Професія поліцейського – не робота, а поклик. Тому сьогодні поліцейські виконують не тільки свої безпосередні обов’язки – розкривають злочини та захищають громадський порядок. Вони працюють на деокупованій території, допомагають в евакуації потерпілих громадян. Висловлюю щиру вдячність офіцерам університету за самовіддану працю, курсантам – за сумлінне навчання та активну участь у житті університету. Бажаю вам міцного здоров’я, родинного тепла, успіхів у службі, здобутків в ім’я України та безперечно Миру, який, я впевнений, скоро настане»,– зазначив Андрій Фоменко.

 

 

 

Після промови ректора всі присутні вшанували пам'ять загиблих правоохоронців хвилиною мовчання.

 

 

Нагородження – обов’язкова частина святкової програми.

 

 

Ректор ДДУВС привітав курсантів, які своїми діями показали вірність Присязі та відповідальне ставлення до служби.

 

 

Їм було оголошено подяки від МВС, вручено грамоти та пам’ятні медалі «55 років ДДУВС».

 

 

 

Такі нагороди вони отримали за те, що надавали домедичну допомогу громадянам на вулиці й у транспорті, затримували правопорушників та за активну участь у творчому житті університету.

 

Учасники свята послухали пісню «До Перемоги» від студії творчого руху «eSTeD» і почули музику університетського оркестру.

 

 

 

Також ректор ДДУВС Андрій Фоменко взяв участь в урочистостях у Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровської області.

 

 

Разом із правоохоронцями регіону він приймав вітання від голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, голови обласної ради Миколи Лукашука та начальника ГУНП генерала поліції третього рангу Анатолія Щадила.

 

 

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: