Контраст
Шрифт
У ДДУВС – забіг вдячності!
Колективний забіг на підтримку українських Захисників та Захисниць провели цього ранку представники закладів вищої освіти системи МВС України. Приєднався до марафону і Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ.
НАВС

Маршрут, дистанцію та місце проведення заходу кожен виш обирав самостійно. Локацією для ДДУВС став міський стадіон «Олімпійські резерви», де зібралися здобувачі усіх курсантських факультетів та інституту, а також збірна команда університету з легкої атлетики.

 

 

 

Дистанцію у 1 км долали групами по 10 чоловік. Підтримати вихованців та перевірити себе на витривалість долучилися і наставники курсантів: помічник ректора Володимир Ковбаса, директор ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Владислав Лазарєв, декан факультету кримінальної поліції Сергій Балабан та декан факультету превентивної діяльності Олексій Камишанський.

 

 

 

 

 

Кожен з учасників отримав стартовий номер з тематичним хештегом «#дружняпідтримка».

 

 

 

«Як тільки дізнався про проведення марафону, одразу вирішив брати участь. Я вважаю, що подібні заходи є вкрай важливими та доцільними у складний для країни час. Вони дозволяють нам проявити вдячність до військових, показати, що ми в них дуже віримо та чекаємо. Більше того, ініціативи такого роду об'єднують колектив, підіймають як спортивний, так і патріотичний дух. Все було організовано на найвищому рівні, тож я дуже вдячний нашому керівництву», – поділився курсант факультету кримінальної поліції Іван Донєв.

 

Марафон ініційовано Департаментом освіти, науки та спорту МВС з метою популяризації духовно-моральних цінностей, спорту та здорового способу життя серед молоді.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: