Контраст
Шрифт
У ДДУВС завершився освітній курс з нетехнічного обстеження та попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів
Курс пройшов за сприяння Департаменту освіти, науки та спорту МВС на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за участю інструкторів компанії TetraTech (США). Зі слухачами зустрівся ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ.
НАВС
Caption

Курс проходили представники закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління МВС України, закладів вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також працівники ГУНП в Дніпропетровській області.

 

Caption

 

Слухачі розглядали питання нетехнічного обстеження (NTS), навчання щодо ризиків від мін та вибухонебезпечних предметів (EORE), техніки опитування і навичок спілкування з населенням, топографії та використання дронів.

По завершенні навчання зі слухачами зустрівся ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ. Очільник вишу зазначив, що знання й навички, отримані під час курсу, будуть активно впроваджуватися в освітній процес закладів вищої освіти.

Також представникам закладів вищої освіти були передані дрони, які вони можуть використовувати під час впровадження курсу в освітній процес.

Caption

 

 

 

Caption

 

 

Caption

 

 

По завершенні навчання учасники освітнього курсу отримали відповідні сертифікати.

 

Caption

 

 

Схожі новини: