Контраст
Шрифт
У День єднання 600 курсантів та студентів ДДУВС провели масштабний флешмоб!
Разом відзначаємо День єднання! Разом висловлюємо любов до України! Сьогодні 600 курсантів та студентів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ провели масштабний флешмоб у центрі міста. Біля флагштоку з найбільшим у Дніпрі прапором відбувся урочистий, патріотичний захід. Подробиці – у нашому матеріалі.
НАВС

Представники ДДУВС взяли участь у заході під керівництвом ректора полковника поліції Андрія Фоменка.

 

 

 

 

 

Усі разом, курсанти, студенти, а також містяни виконали під звуки духового оркестру Державний Гімн України.

 

 

 

 

Найбільш урочиста мить настала: курсанти розгорнули великий синьо-жовтий прапор, тримаючи його разом.

 

 

 

Майбутні поліцейські, а також студенти, тримаючи прапори, вишикувалися біля флагштоку та замайоріли ними на знак єдності, суверенності країни. Саме так молодь Дніпра на чолі з представниками університету чітко та гучно висловила свою громадянську позицію.

 

 

 

 

Курсантка Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Анастасія Давиденко до патріотичних флешмобів долучається не вперше. Розповідає: від такого дійства серце палає від радості та піднесення.

 

«Нас переповнює гордість. Не лише через те, що живемо у такій чудовій країні, а й тому, що можемо брати участь у таких заходах. Так ми висловлюємо своє ставлення до Батьківщини, бо пишаємося нею», – зазначає курсантка Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

 

 

У рамках урочистого заходу представники ДДУВС також роздавали містянам патріотичні буклети з гаслом «Ми єдині! Разом ми непереможні».

 

 

Нагадаємо, що сьогодні вся Україна відзначає День єднання. У державі проводиться низка патріотичних заходів, спрямованих на консолідацію українського суспільства.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
20.06.2023
«Лікування законом»: що таке юридична клініка і як вона працює – науковці ДДУВС в ефірі телеканалу OpenTV
Гостями ефіру OpenTV стали проректорка ДДУВС Лариса Наливайко та викладачка кафедри загальноправових дисциплін Юлія Лебедєва. Вони розповіли що таке юридична клініка, та які послуги надає тим, хто звертається.
19.07.2023
Курсанти ДДУВС вивчатимуть вибухонебезпечні предмети на нових макетах
Представники американської програми імені Х’юберта Хамфрі за ініціативи Консультативної місії Європейського Союзу передали Дніпропетровському державному університету внутрішніх справ макети вибухонебезпечних предметів. За їх допомогою майбутні поліце...