Контраст
Шрифт
У ДонДУВС стартував табірний збір для першокурсників
НАВС

Цього року до університету вступили 365 юнаків та дівчат із понад 20 областей України. Вони здобуватимуть вищу освіту за кошти державного бюджету за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність» у Кропивницькому та Кривому Розі.

Наразі для них розпочався табірний збір. Це початковий етап підготовки поліцейських, спрямований на ознайомлення з нормативними документами, які регламентують діяльність Національної поліції, відпрацювання навичок з фізичної та стройової підготовки, домедичної допомоги. Табірний збір сприятиме згуртованості колективу, формуванню професійних, морально-етичних цінностей щодо відданості службі.

Першокурсників розподілили по навчальних взводах, розмістили в закріплених спальних приміщеннях. Провели медичний огляд, інструктажі щодо розпорядку дня, пожежної безпеки, дотримання санітарно-гігієнічних норм.

Особливу увагу приділи безпековим заходам. Здобувачам та здобувачкам вищої освіти показали місця тимчасових укриттів та довели до відома правила безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану. Також відпрацювали покроковий алгоритм дій у разі оголошення повітряної тривоги.

Артур Юсько з Івано-Франківська про професію поліцейського мріяв з дитинства. Напередодні вступних іспитів хлопець приділив увагу профільним предметам та покращив фізичну підготовку. Сьогодні він першокурсник факультету підготовки фахівців для підрозділів досудового розслідування і готовий до усіх випробувань. «Я розумію, що буде важко, але мене ніщо не зупинить на шляху до мрії – захищати та допомагати українському народові», - наголосив Артур.

 

 

 ДонДУВС вітає першокурсників у своїй родині! Бажає легкого навчання, терпіння, витримки, цілеспрямованості задля служіння українському народові.

 

 

 

Схожі новини: