Контраст
Шрифт
У ХНУВС розпочалися навчання для поліцейських офіцерів громад
НАВС

Харківський національний університет внутрішніх справ в черговий раз розпочав навчання для дільничних офіцерів поліції, закріплених за поліцейськими дільницями територіальних громад, що прибули до університету з 17 областей України. Серед них - представники підрозділів Головних управлінь Національної поліції, Управлінь патрульної поліції, Департаменту поліції охорони. Підготовка відбувається за підтримки IСITAP (Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США).

Протягом 2,5 місяців слухачі проходитимуть навчання із загальноправових дисциплін, домедичної, тактико-спеціальної та вогневої підготовки. З привітаннями та настановами до присутніх звернулися начальник управління по взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України капітан поліції Майя Бреславська та перший проректор університету полковник поліції Олександр Моргунов.

Майя Бреславська закликала присутніх не втрачати час, навчатися та підтримувати один одного, а також зазначила, що навчальну програму доповнено дисципліною з контраварійного керування. “Ми підібрали для вас найкращих інструкторів, - зазначила начальниця управління. - До навчання також залучені діючі поліцейські офіцери громад, ставте запитання, що вас цікавлять, вивчайте їх досвід. Тож тільки вперед!”. Майя Бреславська наголосила, що отримані знання поліцейські офіцери громад активно застосовуватимуть у своїй роботі - вкрай необхідній громаді, суспільству й державі в цілому.

Перший проректор університету Олександр Моргунов від імені ректора генерала-поліції третього рангу Валерія Сокуренка привітав слухачів курсів із початком занять і зазначив, що, незважаючи на війну та інші виклики, проєкт “Поліцейський офіцер громади” продовжує діяти, адже його головна мета, “щоб люди почувалися в безпеці у кожному куточку нашої держави. Сьогодні це особливо важливо. Ваша робота, ті знання, які ви отримаєте, вкрай необхідні державі, суспільству, громадам, які направили вас на навчання. Знання ніколи не бувають зайвими. Поліцейський офіцер громади, як і кожен громадянин України, на своєму місці має працювати якнайкраще, адже кожний успіх — це внесок у нашу спільну перемогу над ворогом. На вас чекають у територіальних громадах! Навчайтеся, працюйте чесно, наполегливо, з повною віддачею!”. 

Навчальний процес забезпечуватимуть кращі викладачі й тренери, які мають великий досвід роботи і також пройшли відповідні курси. Як підкреслив перший проректор ХНУВС, колектив університету докладе усіх зусиль для забезпечення якісної і продуктивної роботи.

Цього ж дня для слухачів курсів розпочалися навчальні заняття.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: