Контраст
Шрифт
У ХНУВС розпочалися навчання на курсах спеціалізації дільничних офіцерів поліції
НАВС

206 поліцейських – представників різних підрозділів Національної поліції з 16 областей України прибули до Харківського національного університету внутрішніх справ для проходження навчання на курсах спеціалізації дільничних офіцерів поліції, закріплених за поліцейськими дільницями об’єднаних територіальних громад. З напутніми словами до поліцейських звернулися ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та  начальниця управління по взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності НПУ старший лейтенант поліції Майя Бреславська.

 

 

Ректор університету зазначив, що «до навчального процесу будуть залучені як працівники науково-педагогічного складу вишу, які вже мають досвід підготовки поліцейських офіцерів громад, так і представники практичних підрозділів. В університеті є всі умови для опанування необхідними знаннями та навичками. Зосередьтеся на навчальному процесі, будьте організованими, дотримуйтеся дисципліни та карантинних вимог!».

 

 

Майя Бреславська підкреслила, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» є ще одним важливим кроком у напрямі реформування Національної поліції, а також одним із найуспішніших та затребуваних суспільством: «Голови об’єднаних територіальних громад з нетерпінням чекають на вас. Ви пройшли ретельний відбір, доклали багато зусиль, щоб потрапити до проєкту. Скористайтеся цим шансом, який надає вам можливості для службового та кар’єрного зростання. Наполегливо оволодівайте новими знаннями! Від цього залежить  наскільки ваша служба буде ефективною».

 

 

Після завершення урочистих заходів для слухачів курсів розпочалися заняття за розкладом.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: