Контраст
Шрифт
У ХНУВС розпочалися семінари-тренінги за участі запрошених викладачів із Данії, Швеції, Іспанії
НАВС

У Харківському національному університеті внутрішніх справ розпочалися семінари-тренінги «Основи спеціальної тактики поліцейських підрозділів поліції особливого призначення за скандинавською моделлю забезпечення публічної безпеки і порядку в ході мирних зібрань та інших масових заходів».

 

 

До учасників навчального курсу звернувся перший проректор університету Дмитро Швець: «У вас є можливість отримати міжнародний досвід, напрацювати алгоритм дій при проходженні навчального курсу. Впевнений, що заняття пройдуть ефективно, насичено, а найголовніше – результативно».

 

 

Заступник начальника ГУНП в Харківській області полковник поліції Віталій Гузь зазначив, що скандинавська модель підготовки вже застосовується в Національній поліції України при забезпеченні порядку під час мирних масових заходів і, як показує практика, це приносить свої позитивні результати. Керівництво харківської поліції вдячне міжнародним партнерам за співпрацю.

 

 

Командир полку особливого призначення ГУНП в Харківській області капітан поліції Олександр Бунєвський також привітав присутніх та побажав їм здобути нові знання та навички.

 

 

До присутніх звернувся старший групи із забезпечення громадської безпеки Консультативної місії Європейського Союзу в Україні Фернандо Магро Морос (Іспанія): «Ми приїхали не навчати, а ділитися знаннями та досвідом, допомагати нашим українським колегам впроваджувати стандарти Європейського Союзу».

 

 

Отримавши настанови, поліцейські розпочали заняття.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: