Контраст
Шрифт
У ХНУВС відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід"
НАВС

28 жовтня 2022 року на базі Харківського національного університету внутрішніх справ в онлайн-режимі відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід». 

 

В роботі конференції запланована участь працівників вітчизняних і закордонних правоохоронних органів, професорсько-викладацького складу, науковців та здобувачів закладів вищої освіти, представників наукових установ, у тому числі зарубіжних.

 

Під час наукового заходу планується розглянути низку проблемних питань, пов’язаних із протидією корупції, зокрема: правові та практичні аспекти формування доброчесності у суспільстві; проблеми розвитку інституту антикорупційних уповноважених; проблеми кваліфікації, розслідування та притягнення до відповідальності за корупційні та пов’язані з корупцією правопорушення тощо.

 

За результатами роботи конференції планується публікація збірника наукових праць з присвоєнням DOI (Digital Object Identifier).

Схожі новини: