Контраст
Шрифт
У ХНУВС відбувся перший випуск слухачів курсів спеціалізації з дотримання прав людини Національної поліції України
НАВС

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску слухачів курсів спеціалізації з дотримання прав людини інституту післядипломної освіти. Це перший випуск слухачів курсів вказаної спеціалізації. 23 представника Управління дотримання прав людини Національної поліції України з різних областей протягом двох тижнів набували спеціальних знань та навичок, знайомилися з роботою інформаційної системи «Custody records», її структурою, контентом, з організацією роботи кімнат для затриманих, ізоляторів тимчасового тримання, порядком складання процесуальних документів тощо.

 

Свідоцтва про успішне завершення навчання слухачам курсів вручили ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, начальник Управління дотримання прав людини НПУ полковник поліції Руслан Горяченко, перший проректор полковник поліції Дмитро Швець. Ректор університету, звертаючись до випускників курсів, зазначив: «Ваша робота потрібна суспільству та українському народу. Громадяни мають відчувати, що держава піклується про них, що їх права захищені. І в цих питаннях ви – на передньому фронті». Він також побажав, щоб отримані на курсах знання стали в нагоді під час несення служби й добрим підґрунтям для подальшого професійного та кар’єрного зростання. «У своїх діях завжди керуйтеся законом! Служіть так, щоб вас поважали люди та оберігав Господь Бог!», – наголосив Валерій Сокуренко.

 

 

Начальник Управління дотримання прав людини НПУ Руслан Горяченко привітав присутніх з успішним завершенням навчання, підкресливши, що навчальний процес був дуже насиченим і плідним, всі випускники за результатами тестувань продемонстрували високий рівень знань. Руслан Горяченко подякував керівництву університету, науково-педагогічному складу за високу організацію навчального процесу, хорошу матеріально-технічну базу вишу. «Два тижні пролетіли, як один день, – зазначив начальник управління. – Ми багато спілкувалися з викладачами, слухачами курсів, обмінювалися знаннями і практичним досвідом, провели кілька бінарних занять для курсантів. Було отримано багато корисної і необхідної інформації». На знак продовження плідної співпраці у напрямі захисту прав людини Руслан Горяченко передав ректору університету пам’ятний знак.

 

 

Від імені слухачів курсів керівництву та науково-педагогічному складу університету подякувала підполковник поліції Жанна Мішкевич. Вона відзначила «професійність, цікавий і неординарний підхід до викладання теоретичного матеріалу фахівцями університету, поєднання класичних знань і новітніх технологій».

 

 

Творчий колектив університету підготував для всіх присутніх музичне привітання.

 

 

Захід відбувся  з дотриманням карантинних вимог.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: