Контраст
Шрифт
У ХНУВС відбувся випуск слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських
НАВС

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських.

 

 

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували патріотизм, мужність та героїзм тих, хто віддав своє життя за єдність і незалежність України й поклали квіти до пам’ятника правоохоронцям, які загинули під час виконання службових обов’язків.

 

 

Відбулося вручення випускникам довідок про успішне завершення навчання. 29 співробітників ГУНП в Харківській області протягом шести місяців опановували нову для себе професію – «Поліцейський» (спеціалізація – спеціальна поліція, кваліфікація – поліцейський підрозділів забезпечення). Довідки випускникам вручили ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та проректор вишу полковник поліції Сергій Бортник. 

 

 

Вітаючи випускників, ректор побажав їм успіхів і натхнення в роботі, професійного становлення, а також ніколи не зупинятися на досягнутому – вчитися і зростати професійно. Двері Харківського національного університету внутрішніх справ завжди відкриті для тих, хто прагне вдосконалюватися в обраній професії.

 

 

Під час урочистостей було відзначено кращого науково-педагогічного працівника інституту. Вимпел за професіоналізм, науковий і творчий підхід до викладання отримав Юрій Махота.

 

 

Від імені випускників до присутніх звернулася рядова поліції Марина Захарова, яка подякувала керівництву та колективу університету за знання, отримані під час навчання й запевнила, що випускники гідно нестимуть службу в лавах Національної поліції України, захищаючи права та свободи громадян.

 

 

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: