Контраст
Шрифт
У ХНУВС відкрито новий тренажерний зал
НАВС

Новий тренажерний зал відкрито у Харківському національному університеті внутрішніх справ. У заході взяли участь ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, радник Міністра внутрішніх справ України Євген Кобко, перший проректор полковник поліції Дмитро Швець, ректор університету 2012–2015 рр. Сергій Гусаров, проректори: полковник поліції Сергій Бортник, Михайло Бурдін, Леонід Могілевський, Анатолій Клочко, декани факультетів, викладачі-тренери кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки, курсанти та студенти університету – багаторазові переможці змагань з різних видів спорту.

 

Як зазначив ректор університету Валерій Сокуренко, виховання майбутніх поліцейських неможливе без ґрунтовної фізичної підготовки. Саме тому спорту й здоровому способу життя в університеті приділяється багато уваги. Університет пишається кожною спортивною перемогою курсантів і студентів, адже у цьому велика заслуга і колективу вишу, який робить усе для створення гідної спортивної бази для тренувань та досягнення високих результатів.

Генерал-полковник міліції Сергій Гусаров підкреслив, що усе життя активно займається спортом – вільною боротьбою, шахами, тенісом, наголошуючи, що вислів «У здоровому тілі – здоровий дух» ­– є завжди актуальним. Лише здорова й фізично розвинена людина може реалізувати себе у житті, у професійній діяльності й бути по-справжньому щасливою.

Декан факультету № 3 підполковник поліції Олександр Моргунов, який багато років поспіль очолював кафедру тактичної та спеціальної фізичної підготовки й доклав усіх зусиль для розвитку спорту у виші, подякував керівництву університету за постійну й потужну допомогу та підтримку щодо розвитку спортивної інфраструктури та спортсменів вишу, наголосивши, що такі умови для занять спортом та фізичного розвитку має далеко не кожний заклад вищої освіти України. Олександр Моргунов також ознайомив присутніх з оснащенням тренажерного залу, розрахованим для тренувань та підготовки спортсменів з різних видів спорту.

Першими нові спортивні снаряди випробували курсанти та студенти вишу. Тренування провели викладачі кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: