Контраст
Шрифт
У ЛьвДУВС обговорили застосування інформаційних технологій в освіті та практиці
НАВС

Lу Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулась науково-практична конференція «Інформаційні технології у освіті та практиці». Захід проходив за допомогою онлайн-ресурсу Zoom. До дискусії доєдналися науковці, освітяни та працівники практичних підрозділів поліції зі Львова, Києва, Харкова, Одеси, Дніпра та Запоріжжя.

20

Учасників заходу привітала проректорка ЛьвДУВС Ольга Балинська. «Інформаційні технології стрімко розвиваються, тож тема, яку ми будемо обговорювати сьогодні, є надзвичайно важливою та актуальною. Ми традиційно обрали два напрямки для дискусії – застосування інформаційних технологій в освіті, а також у практиці», - зауважила Ольга Балинська. Вона побажала учасникам заходу цікавого та плідного обговорення.

21

Проректор університету Олег Шинкарук відзначив, що уже багато років поспіль ця конференція збирає науковців, освітян та практиків для обговорення питання розвитку сучасних інформаційних технологій, а також можливостей їх впровадження у практичній діяльності Національної поліції України. «Сучасна робота більшості структурних підрозділів поліції тісно пов’язана із широким використанням функціональних можливостей відомчих інформаційних систем, баз даних, інтернет-ресурсів. Усе це вимагає від відомчої освіти формування у майбутніх офіцерів поліції належних інформаційно-комп’ютерних компетентностей», – наголосив Олег Шинкарук.

22

Під час наукового заходу йшлося про різні аспекти застосування інформаційних технологій у сфері підготовки працівників правоохоронних органів та їх практичній діяльності, проблеми застосування спеціальної техніки й програмно-технічного забезпечення у практичній роботі поліції. Крім того, учасники дискутували про перспективи розвитку інформаційного забезпечення діяльності оперативних підрозділів поліції.

23

Пленарне засідання модерувала проректорка ЛьвДУВС Ольга Балинська. Учасники конференції поділилися міркуваннями щодо перспектив розвитку інформаційного забезпечення Національної поліції України. Крім цього, під час заходу обговорили тему використання інформаційних технологій у контексті взаємодії слідчого з оперативними підрозділами.

24
Учасниками науково-практичної конференції стали представники Головного слідчого управління Національної поліції України, Департаменту кримінального аналізу НПУ, Управління інформаційно-аналітичної підтримки поліції Львівщини, Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування та Управління патрульної поліції області. До обговорення долучилися науковці із відомчих закладів вищої освіти з Києва, Харкова, Дніпра та Одеси, а також представники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного лісотехнічного університету, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національного університету «Львівська політехніка», Львівської академії мистецтв та Запорізького національного університету.

Схожі новини: