Контраст
Шрифт
У ЛьвДУВС відбувся День відкритих дверей онлайн
НАВС

Цьогоріч День відкритих дверей у Львівському державному університеті внутрішніх справ проходив у форматі прямого ефіру в соціальних мережах Instagram та Facebook. До виступів були запрошені представники університету, практичних підрозділів поліції і потенційні роботодавці.

 2

На початку онлайн-події з вітальним словом виступив ректор ЛьвДУВС Роман Благута. «Сподіваюсь, що сьогодні ви отримаєте відповіді на усі запитання, які вас цікавлять та вже незабаром станете здобувачами вищої освіти у нашому університеті», - наголосив очільник вишу.

 3

Про соціальні гарантії правоохоронців розповів керівник управління кадрового забезпечення ГУНП у Львівській області Володимир Жданов. «Бути поліцейським – надзвичайно шляхетно. Ви захищаєте свою родину, громаду й державу. Крім того, це стабільна робота та заробітна плата. Також ви отримуєте соціальний пакет, безкоштовне медичне забезпечення, пільгове санаторне лікування», - відзначив він.

 4

На подію завітали випускники університету, які успішно реалізували себе у сфері охорони права. Серед них – Павло Гарасим, начальник Львівського районного управління поліції, й, за сумісництвом, доцент кафедри кримінального процесу та криміналістики ЛьвДУВС. Він пояснив абітурієнтам, чому професія поліцейського є цікавою й затребуваною, а також висловив сподівання, що глядачі ефіру зможуть у майбутньому поповнити ряди правоохоронців – адже у лавах поліції необхідні молоді й вмотивовані фахівці.

 5

Надалі слово мали й інші гості: Володимир Лис, начальник служби у справах дітей і молоді ЛОДА, який розповідав про перспективи роботи випускників ЛьвДУВС у його структурі; Наталія Слободяник, фінансовий директор Львівської пивної компанії, яка говорила про можливості проходження практики й працевлаштування для студентів, що вивчають менеджмент та фінанси. До виступу також була запрошена Ольга Краснікевич, юрисконсульт будівельної компанії та аспірантка ЛьвДУВС.

Наприкінці онлайн-події Юрій Яценко, керівник сектору відбору та проведення атестування поліцейських ГУНП у Львівській області, детально розповів майбутнім вступникам про процес подачі документів для вступу за державним замовленням, а Юрій Назар, відповідальний секретар приймальної комісії ЛьвДУВС, повідомив про особливості цьогорічної вступної компанії та відповів на численні запитання абітурієнтів.

 9

Схожі новини: