Контраст
Шрифт
Участь керівництва ОДУВС у профорієнтаційному заході з презентації «Кадетського корпусу поліції»
НАВС

З метою розширення масштабів реалізації інноваційного проєкту «Кадетський корпус поліції», який започатковано Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області й Одеським державним університетом внутрішніх справ у 2021 році та який не має аналогів в Україні, 25 січня проректор державного університету підполковник поліції Максим Корнієнко та декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності полковник поліції Сергій Медведенко взяли участь у профорієнтаційному заході з презентації «Кадетського корпусу поліції» для нових його учасників.

Онлайн-презентація масштабного молодіжного проєкту відбулась у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат» для випускників шкіл м. Вінниці і районів області.

У заході взяли участь начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко, голова обласної адміністрації Сергій Борзов, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, а також представники ЗВО МВС та курсанти ОДУВС.

Протягом 2021 року під час навчання 36 кадетів поліції отримували фахові знання та фізичну підготовку на базі навчального Тренінгового центру поліції у м. Вінниця, а також спільно з викладачами Одеського державного університету внутрішніх справ ознайомились з правовою основою та організацією правоохоронної діяльності в державі, сформували знання про систему та компетенцію правоохоронних органів України, належним чином підготувалися до складання «Творчого конкурсу» та показали високий професійний результат під час вступу до університету.

«Для юнаків та дівчат, які бажають працювати в Національній поліції та МВС, «Кадетський корпус» – є першим успішним кроком до реалізації їхньої мрії та ознайомлення з відповідальною професією. Бажаю проєкту та всьому колективу, який задіяний для належного функціонування «Кадетського корпусу» – процвітання, а кадетам – успіху», – зазначив проректор ОДУВС Максим Корнієнко.

Під час заходу проєкт «Кадетський корпус поліції» презентував заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Ігор Волокітенко. Він розповів про умови навчання, процес підготовки випускників, фізичні тренування, продемонстрував однострій поліцейських кадетів, спеціальні шеврони та жетони.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: