Контраст
Шрифт
Участь у Науковому товаристві сприяє саморозвитку та самовдосконаленню юних дослідників
НАВС

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулися Загальні збори Наукового товариства студентів (курсантів, слухачів), аспірантів (ад’юнктів), докторантів та молодих вчених вишу. Захід проходив дистанційно за допомогою інтернет-платформи Zoom. Під час засідання обрали нових співголів товариства та обговорили заплановані наукові конкурси та конференції. 

Проректорка університету Ольга Балинська привітала усіх учасників заходу. Вона зазначила, що завдяки Науковому товариству здобувачі зможуть проявити себе, брати участь у різних конкурсах, конференціях, вебінарах та грантових програмах. «Ви представлятимете наш університет на різних наукових заходах, популяризуватимете ЛьвДУВС серед молоді, - підкреслила Ольга Балинська. – Та найголовніше, що участь у Науковому товаристві сприятиме вашому саморозвитку, самовдосконаленню та самоосвіті».

Далі відбулося голосування за співголів товариства, до якого долучилися більше сотні здобувачів. За результатами підрахунку співголовою товариства від курсантів було обрано Софію Кирильчук, другокурсницю факультету № 3, співголовою від студентів – Юлію Нікітіну, яка навчається на 4 курсі юридичного факультету. Співголовою від аспірантів, ад’юнктів, докторантів та молодих вчених було обрано Мар’яну Червінко, ад’юнкта 2 курсу кафедри кримінального процесу та криміналістики факультету № 1. Секретарем товариства став Роман Білий, третьокурсник факультету № 1.

Під час заходу також обрали та затвердили представників наукових гуртків, обговорили теми для засідання Координаційної ради товариства. Учасники зборів дізналися, що 20 листопада у ЛьвДУВС заплановано проведення Всеукраїнської наукової конференції здобувачів вищої освіти «Механізм функціонування громадянського суспільства». Крім цього, юним науковцям розповіли про конкурси та конференції, що відбудуться найближчим часом.

Схожі новини: