Контраст
Шрифт
Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня знань в Одеському державному університеті внутрішніх справ
НАВС

«Нещодавно ми були випускниками середніх шкіл, а вже зараз стоїмо в строю як курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ. Але хвилювання продовжує наповнювати нас, адже оволодіння всіма тонкощами діяльності поліцейських ще попереду, та обіцяємо, що будемо робити все для того, щоб здобувати нові знання та новий досвід”, – урочисто промовив курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції імені Олександра Одарія Полишвайко Данило під час урочистостей, які відбулись 01 вересня в Одеському державному університеті внутрішніх справ з нагоди відзначення Дня знань.



Зі святом присутніх привітав ректор університету В’ячеслав Аброськін: «Цей день для першокурсників особливий, адже він символізує початок нового етапу в житті. Навчайтеся, цілеспрямовано опановуйте знання, набувайте необхідні навички, набирайтеся досвіду. Я вірю, що ви всі станете гідними офіцерами Національної поліції України, а ми зробимо все, щоб у вас це вийшло і ваші мрії збулися. Зі святом вас!».



Далі очільник вишу передав символічний ключ знань курсантці факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Дедовій Карині.



“Хочу привітати всіх присутніх з Днем знань, а першокурсників зі вступом до Одеського державного університету внутрішніх справ. Наша наполегливість допомогла нам здійснити нашу мрію. І ось ми вже стоїмо на плацу і віримо в те, що роки навчання пройдуть незабутньо. Бажаю всім курсантам наснаги, сили та здоров’я. Нехай цей ключ стане для вас символом віри в себе та свої сили”, – зазначила курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Дедова Карина.


Традиційним також стало вручення від випускників університету курсантам-першокурсникам літопису визначних дат і досягнень Одеського державного університету внутрішніх справ, що ведеться з часів заснування нашого славетного навчального закладу.



Далі за зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм працівників вишу було заохочено відомчими нагородами.



Тож вітаємо всіх з початком навчального року і зичимо наполегливості й терпіння, мудрості й порозуміння на шляху підкорення нових вершин!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: