Контраст
Шрифт
В академії стартував тренінг для працівників Державної служби України з безпеки на транспорті
НАВС

17 січня, на заміській локації Національної академії внутрішніх справ (с. Віта-Поштова) у межах реалізації Національної транспортної стратегії України розпочався спеціалізований навчальний курс для інспекторів Державної служби України з безпеки на транспорті, які прибули з усіх регіонів країни.

Ознайомившись із матеріально-технічною базою, чотиритижневою програмою тренінгу й побутовими умовами, Голова Держслужби Євген Зборовський подякував академії за сприяння в проведенні навчань з використанням оснащених за європейськими стандартами аудиторій, спеціалізованих полігонів та інших об’єктів логістики.

Високий рівень заходу відмітили також безпосередні співорганізатори: керівник проєкту Національної транспортної стратегії в Україні (ASSIST2) Хосе Саміно, директорка Команди підтримки реформ (RST) Мінінфраструктури Ірина Кошель, директор Департаменту державного контролю на транспорті Андрій Ткачов.

Від імені керівництва НАВС присутніх привітав перший проректор Станіслав Гусарєв, який зауважив, що нинішня подія – це ознака довіри нашому закладу, приклад державницького підходу в реалізації нагальних кадрових завдань і зразок ефективного спрямування потужного потенціалу академії на подальше зміцнення безпеки на транспорті в контексті розвитку національного сектору безпеки загалом.

Зичимо учасникам навчань плідної праці з інтелектуальною насолодою та успіхів у подальшій професійній діяльності.

Схожі новини: