Контраст
Шрифт
В ОДУВС обговорили сучасні стандарти підготовки з домедичної допомоги працівників правоохоронних органів, оперативно-рятувальних служб та військовослужбовців
НАВС

16 червня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулось засідання Міжнародного круглого столу за темою: «Сучасні стандарти підготовки з домедичної допомоги працівників правоохоронних органів, оперативно-рятувальних служб та військовослужбовців”.



У засіданні взяли участь провідні вчені закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що входять до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, і фахівці медичної служби Міністерства оборони України, фахівці-практики Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України.



Окремо слід підкреслити участь у науковому заході наших закордонних партнерів, які долучились до пленарного засідання та поділились досвідом підготовки правоохоронців та військовослужбовців у країнах Європейського Союзу.

Під час практичної частини засідання Міжнародного круглого столу курсантами університету продемонстровано алгоритм дій з надання першої домедичної допомоги постраждалим під час нападу на блок-пост.



Учасники науково-практичного заходу відзначили досить високі професійні навички курсантів університету з надання першої домедичної допомоги постраждалим на місці події.



Висловлюємо подяку керівництву Міжнародного Комітету Червоного Хреста, Консультативної місії Європейського Союзу та Національної Ради з охорони здоров’я та безпеки за допомогу в організації та проведенні наукового заходу.



Сподіваємось на подальшу співпрацю в реалізації проєкту створення на матеріальній базі Одеського державного університету внутрішніх справ тренінгового центру з підготовки працівників правоохоронних органів та оперативно-рятувальних служб з домедичної допомоги.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: