Контраст
Шрифт
В ОДУВС обговорили теоретичні та практичні проблеми кримінального провадження в умовах воєнного стану
НАВС

30 травня кафедрою кримінального процесу університету проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Кримінальне провадження в умовах воєнного стану: нормативно-правові, методологічні та праксеологічні аспекти», до якої долучилося понад 50 вчених та практиків з різних куточків України.



Метою заходу стало обговорення теоретичних та практичних проблем кримінального провадження в умовах воєнного стану, узагальнення наукового та практичного досвіду задля їх вирішення.



Модератором конференції виступила завідувачка кафедри кримінального процесу доктор юридичних наук, доцент підполковник поліції Ганна Тетерятник.

З доповідями виступили начальник 4-го Управління Департаменту кіберполіції Національної поліції України Євген Панченко, заступник начальника організаційно-методичного відділу слідчого управління ГУНП в Одеській області підполковник поліції Анжела Тищенко, судді Петро Жовтан та Ірина Шаповалова, старший слідчий в ОВС – криміналіст відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи Слідчого Управління ГУНП в Одеській області підполковник поліції Павло Михайловський, доктори наук Ірина Гловюк, Юлія Циганюк, Олександр Торбас, а також представники адвокатської спільноти та вчені-процесуалісти.



Особлива увага була приділена питанням проведення слідчих (розшукових) дій та застосуванню запобіжних заходів в умовах воєнного стану, ефективності та оперативності кримінального провадження, специфіці діяльності окремих суб’єктів кримінального провадження в екстраординарних режимах.



За підсумками конференції прийнято резолюцію, а також заплановано розробку законопроєктів.

Кафедра кримінального процесу щиро дякує усім, хто долучився до наукового заходу.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: