Контраст
Шрифт
В ОДУВС підписано Меморандум про співробітництво з Науково-дослідним інститутом вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса НАПрН України
НАВС

Т.в.о. ректора Одеського державного університету внутрішніх справ професор Володимир Грохольський та директор Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В. В. Сташиса НАПрН України професор Владислава Батиргареєва підписали Меморандум про співробітництво.

Насамперед Меморандум покликаний сприяти організації співпраці та проведенню комплексу заходів, спрямованих на ефективне використання спільних можливостей, для підготовки фахівців вищої кваліфікації.



Документ передбачає реалізацію спільних заходів для розвитку вітчизняної вищої освіти і науки, серед яких: розробка та впровадження нових освітньо-наукових технологій, навчальних курсів та програм; спільне проведення майстер-класів та тренінгів для викладачів та аспірантів, бінарних лекцій для здобувачів освіти; проведення спільних наукових досліджень; залучення провідних вчених до процесу атестації кадрів вищої кваліфікації; спільне обговорення дисертаційних робіт та сприяння їх удосконаленню; організація та проведення наукових конференцій, форумів, семінарів та інших заходів.



Підписання меморандуму – це перший крок, який сприятиме розвитку двосторонніх відносин сторін.

ВЗГ ОДУВС

 

Схожі новини: