Контраст
Шрифт
В ОДУВС пройшли змагання на Кубок ректора з боротьби самбо серед чоловіків
НАВС

10 жовтня в Одеському державному університеті внутрішніх справ відбувся Кубок ректора з боротьби самбо серед чоловіків.

 

 

Урочисте відкриття змагань відбулось за участі ректора університету В’ячеслава Аброськіна; викладача кафедри тактико-спеціальної, вогневої та фізичної підготовки вишу дворазового чемпіона Європи, чемпіона світу, багаторазового чемпіона України з самбо майстра спорту міжнародного класу майора поліції Анатолія Волошинова, а також заслуженого майстра спорту з боротьби самбо, тренера збірної команди ФСТ Динамо в Одеській області Миколи Пасічника.

 

 

У змаганнях взяли участь п’ять команд з числа курсантів та студентів всіх факультетів університету. Змагання пройшли за правилами Національної федерації самбо України, а переможців визначили як у особистому, так і у командному заліках.

 

 

За результатами змагань:
1-ше місце здобула команда факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції;
2-ге місце посіла команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування;
3-тє місце виборола команда Херсонського факультету.

Окремо були нагороджені спортсмени університету за різними ваговими категоріями, а також вручена нагорода в номінації “За кращу техніку”.

 

 

Також під час урочистої церемонії Подякою Міністерства внутрішніх справ України нагороджено курсанта 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, зразкове виконання Присяги працівника поліції та особисту мужність, виявлену під час затримання правопорушника.

Разом з цим, для розвитку боротьби самбо в університеті та покращення спортивного рівня тренеру команди університету з бойового самбо чемпіону Європи та світу Анатолію Волошинову від ректора університету вручили спортивне обладнання.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: