Контраст
Шрифт
В ОДУВС проведено науково-практичний круглий стіл за участі представників АРМА
НАВС

Одеський державний університет внутрішніх справ разом з Південним міжрегіональним територіальним управлінням Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) провів круглий стіл науково-практичного спрямування «Теоретичні і практичні аспекти взаємодії слідчих підрозділів Національної поліції з Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Розшук активів за зверненням слідчих Національної поліції України як складова ефективної протидії організованій злочинності». Відкрили захід перший проректор університету д.ю.н., професор Володимир Грохольський, т.в.о. Голови АРМА Віталій Сигидин, начальник Південного міжрегіонального територіального управління АРМА Артур Добросердов.

 

У вступному слові перший проректор університету Володимир Грохольський зазначив, що Одеський державний університет внутрішніх справ завжди зацікавлений у партнерстві з органами, які сприяють відновленню прав і законних інтересів учасників кримінального провадження, запровадженню кращих практик в освітній процес та співпраці у працевлаштуванні наших випускників.

 

Участь у роботі круглого столу також взяли: головний спеціаліст Сектору менеджменту активів Південного МТУ АРМА Альона Бережна, завідувач Сектору виявлення та розшуку активів Південного МТУ АРМА Костянтин Котик, головний спеціаліст Сектору правового забезпечення Південного МТУ АРМА Ольга Хвостікова, суддя Київського районного суду м. Одеси Геннадій Войтов, представник спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону к.ю.н. Едуард Плешко, заступник начальника організаційно-методичного відділу Слідчого Управління ГУНП в Одеській області підполковник поліції Анжела Тищенко, старший інспектор з особливих доручень відділу аналітичної роботи Управління кримінального аналізу ГУНП в Одеській області Олена Постол, оперуповноважений 6-го відділу (протидії корупції) УСР в Одеській області Богдана Іщук, а також вчені Одеського державного університету внутрішніх справ.

 

Виступи були присвячені широкому колу актуальних проблем: діяльності АРМА, специфіці взаємодії з органами досудового розслідування та прокуратури, іншими правоохоронними органами, міжнародними організаціями, особливостям діяльності із розшуку майна, перспективам визначення процесуального статусу АРМА, використанню можливостей кримінального аналізу при розшуку майна, перспективам використання можливостей викривачів під час виявлення та розшуку активів, одержаних від корупційних злочинів та ін.

 

Підсумовуючи результати круглого столу, представники АРМА підкреслили своє бажання всебічно співпрацювати з органами досудового розслідування, прокуратури та іншими державними органами у межах, визначених законодавством, а також відзначили необхідність продовження наукової співпраці з Одеським державним університетом внутрішніх справ.

 

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: